Obsah:
  1. Marina Zhang: Myokarditida a perikarditida se objevují pouze po očkování proti COVIDu
  2. Hunter Fielding: Experti jsou zmateni prudkým nárůstem počtu úmrtí mezi očkovanými
  3. Frank Bergman: Vědci bijí na poplach: Covidové vakcíny zabily 35 milionů lidí

Zprávu Mariny Zhang Myocarditis and Pericarditis Only Appear After COVID Vaccination: NHS Preprint přinesl server The Epoch Times 31. května 2024

Myokarditida a perikarditida se objevují pouze po očkování proti COVIDu

(IMAGINESTOCK/Getty Image)

Adolescenti měli vyšší výskyt postvakcinační myokarditidy a perikarditidy než děti.

Myokarditida a perikarditida se objevují pouze po očkování, a nikoli po infekci COVID-19, podle nedávného preprintu uveřejněného výzkumníky z Oxfordské univerzity, který porovnával zdravotní výsledky mezi dětmi očkovanými a neočkovanými proti COVIDu.

Ačkoliv vzácně, všechny případy myokarditidy a perikarditidy se během sledovaného období vyskytly u očkovaných jedinců,“ napsali autořiČesky. K žádnému úmrtí na myokarditidu nebo perikarditidu nedošlo.

Studie hodnotila více než 1 milion anglických dětí ve věku 5 až 11 let a dospívajících ve věku 12 až 15 let. Očkovaní nezletilí byli porovnáni se stejným počtem neočkovaných a děti, které dostaly jednu dávku, byly také srovnány s těmi, které dostaly dvě dávky.

Navzdory vyššímu riziku srdečního zánětu měli očkovaní dospívající výrazně nižší šance na pozitivní test na COVID-19 a potřebu hospitalizace související s COVID a kritickou péči ve srovnání s jejich neočkovanými protějšky. Očkované děti se však podstatně nelišily od neočkovaných dětí, pokud jde o infekci COVID-19 a hospitalizaci.

Navíc „hospitalizace související s COVID-19 a přijetí na kritickou péči byly vzácné jak u dospívajících, tak u dětí a nedošlo k žádným úmrtím souvisejícím s COVID-19,“ uvedli autoři.

18 případů

Studie analyzovala data z databáze OpenSAFELY-TPP britské národní zdravotní služby (NHS), která pokrývá 40 procent anglických praxí primární péče.

Očkovaní dospívající a děti byli přiřazeni k neočkovaným kohortám a sledováni po dobu 20 týdnů, aby se porovnaly pozitivní testy na COVID-19, hospitalizace, kritická péče kvůli COVID-19, vedlejší příhody a hospitalizace bez COVID-19.

Údaje z Anglie ukázaly, že myokarditida a perikarditida byly dokumentovány pouze u očkovaných. Tyto výsledky jsou v rozporu s údaji z jiných studiíČesky, které prokázaly vyšší výskyt myokarditidy po infekci COVID-19.

Adolescenti měli vyšší výskyt postvakcinační myokarditidy a perikarditidy než děti.

Mezi více než 839 000 očkovanými dětmi a mladistvými se vyskytlo 15 případů perikarditidy a tři případy myokarditidy. Všechny případy myokarditidy a 12 případů perikarditidy se objevily v kohortě adolescentů.

Kromě tří případů perikarditidy se všechny ostatní případy vyskytly po první dávce vakcíny. Více než polovina adolescentů s perikarditidou a myokarditidou byla hospitalizována nebo putovala na pohotovost. Není známo, kolik adolescentů potřebovalo kritickou péči, ačkoli maximální délka pobytu pro léčbu myokarditidy byla jeden den.

Kardiolog Dr. Peter McCullough, který se na studii nepodílel, řekl listu The Epoch Times, že studie je jednou z mnoha, které dokazují, že očkování proti COVID-19 není pro děti z lékařského hlediska nutné, vzhledem k tomu, že míra infekce je nižší než 1 procento, a že nadměrné testování na COVID-19 je plýtváním zdrojů.

Skutečnost, že očkování proti COVID-19 může vést k vedlejším účinkům, jako je myokarditida a perikarditida, znamená, že může mít za následek smrtelnou srdeční zástavu u zlomku obětí, což nelze předem předvídat, dodal Dr. McCullough.

Hospitalizace na COVID-19

Autoři také porovnávali rizika hospitalizace myokarditidy a COVID-19 u očkovaných.

I když je to vzácné, u dětí a dospívajících byla větší pravděpodobnost, že budou hospitalizováni s COVID-19, než že se u nich vyvine myokarditida nebo perikarditida, bez ohledu na stav vakcinace.

Z dospívajících, kteří dostali jednu dávku vakcíny COVID-19, bylo 33 hospitalizováno kvůli COVID-19, zatímco u tří se vyvinula myokarditida. V neočkované skupině bylo hospitalizováno 57 pacientů.

Autoři dospěli k závěru, že dospívající mohou mít větší prospěch z vakcín proti COVID-19 než děti, protože ve srovnání s dospívajícími měly děti po očkování vyšší riziko myokarditidy a nižší riziko hospitalizace kvůli infekci COVID-19.

Děti jsou různé

Zdá se, že očkování významně snižuje rizika závažných následků COVID-19 u dospívajících, ale ne u dětí.

Z více než 552 000 neočkovaných dětí nebo dospívajících vyžadovaly pouze tři případy COVID-19 naléhavou péči. Všechny tři případy se vyskytly mezi neočkovanými dospívajícími.

Kromě toho nebyl mezi očkovanými a neočkovanými dětmi žádný významný rozdíl v závažnosti infekce COVID-19.

Od objevení se COVID-19 byli vědci zmateniČesky tím, jak malé děti mají výhodu přežití ve srovnání s dospělými. Infekční nemoci často zabíjejí velmi mladé a velmi staré; výzkum však ukázal, že COVID-19 obvykle šetří kojence.

Někteří vědci usoudili, že děti jsou lépe chráněny, protože ve srovnání s dospělými mají rychleji reagující vrozený imunitní systém, často označovaný jako první obranná linie. To jim umožňuje rychleji vytvořit robustní obranu proti infekcím COVID-19.


Marina Zhang je autorkou píšící pro The Epoch TimesČesky. Žije v New Yorku. Zabývá se především zpravodajstvím o COVID-19 a systémem zdravotní péče. Má bakalářský titul v biomedicíně na University of Melbourne.

Zpět na obsah


Zprávu Huntera Fieldinga Experts ‘Baffled’ by Soaring Excess Deaths Among Vaxxed přinesl server News Addicts 6. června 2024

Experti jsou zmateni prudkým nárůstem počtu úmrtí mezi očkovanými

 


Nová studie ukazuje, že celosvětová nadměrná úmrtnost mezi očkovanými mRNA Covid nadále stoupá, takže takzvaní „experti“ tvrdí, že jsou „zmatení“, proč může tolik lidí „navzdory vakcínám“ umírat.

StudieČesky  zveřejněná v pondělí, která analyzovala  statistiky z „Our World in Data“ Česky,  ukázala, že navzdory údajné „záchraně “ vakcínami proti covidu vysoká nadměrná úmrtí na celém světě přetrvávají.

Nadměrná úmrtnost zůstává v západním světě tři roky po sobě vysoká, a to i přes zavedení omezujících opatření a vakcín proti COVID-19,“ uvádí studie  v části „Závěry“.

 

To vyvolává vážné obavy. Vládní představitelé a politici musí základní příčiny přetrvávající nadměrné úmrtnosti důkladně prozkoumat.

Je zajímavé, že pondělní studie, zabývající se celou globální populací, není prvním výzkumem analyzujícím úmrtnost v posledních letech.

Norská studieČesky  zveřejněná v lednu také zjistila nárůst úmrtí nesouvisejících s covidem.

V letech 2021 a 2022 byla výrazná nadúmrtnost (počet úmrtí) ze všech příčin (3,7 % a 14,5 %), na kardiovaskulární onemocnění (14,3 % a 22,0 %) a na zhoubné nádory v roce 2022 (3,5 %). Z hlediska ASMR byla v letech 2021 a 2022 nadúmrtnost ze všech příčin (2,9 % a 13,7 %) a na kardiovaskulární onemocnění (16,0 % a 25,8 %). ASMR byla vyšší, než se předpokládalo v roce 2022 u zhoubných nádorů (2,3 %), uvádí v části „Výsledky“.

 

V letech 2020 a 2021 bylo úmrtí na respirační onemocnění (kromě COVID-19) méně, než se předpokládalo.

Nedávno bylo oznámeno, že kyperský odborný článekČesky  odhalil vysokou nadměrnou úmrtnost po injekci vakcíny proti covidu.

Naše zjištění vzbuzují vážné obavy ohledně potenciálního dopadu očkovací kampaně a dalších příčin na úmrtnost,  stojí v článkuČesky  v sekci „Závěr“.

Minulý rok zaznamenal jiný odborný článekČesky  údaje ze 17 zemí jižní polokoule a zjistil, že vakcíny proti covidu k nadměrné úmrtnosti přispěly.

V 17 zemích neexistují podle časových údajů žádné důkazy o jakémkoli příznivém účinku vakcín proti COVID-19 na úmrtnost ze všech příčin (ACM), stojí v článkuČesky  v sekci ‚Abstrakta‘.

 

Neexistuje žádná časová souvislost mezi očkováním proti COVID-19 a jakýmkoli úměrným snížením ACM. Děje se opak.

 

Všech 17 zemí zaznamenává přechod na režim s vysokým ACM, ke kterým dochází, když jsou nasazeny a podávány vakcíny COVID-19.

 

Devět ze 17 zemí nemělo žádný zjistitelný nárůst ACM v období přibližně jednoho roku po vyhlášení pandemie dne 11. března 2020 Světovou zdravotnickou organizací (WHO), dokud nebyly vakcíny zavedeny.

Nadměrná úmrtnost v USA raketově roste, ukazuje předběžná studieČesky, jejímž spoluautorem je Dr. Peter McCullough.

Mnoho uživatelů sociálních sítí o nadměrné úmrtnosti také diskutuje.

I když uživatelé ve svých četných příspěvcích o úmrtích vakcínu proti covidu konkrétně nezmiňují, komentátoři její podíl často předpokládají.

Kromě grafů zveřejnili někteří uživatelé tabulky a grafy zaznamenávající trend nadměrné úmrtnosti.

Je známo, že injekce covidové vakcíny po opakovaných dávkách úmrtnost zvyšují a zdvojnásobují úmrtnost pacientů s covidem, zvyšují míru infekce covidem, vedou k prudkým a zhoubným turborakovinám, reprodukční destrukci, způsobují potraty, paralyzaci, zvyšují nadměrnou úmrtnost a autoimunitní poruchy, poruchy štítné žlázy, stejně jako smrtelné bolesti hlavy, záchvaty a srdeční záněty spolu s řadou vážných onemocnění pozorovaných v masivních populačních studiích a obsahují stonásobky povolené hladiny kontaminace DNA, což vede k mutagenním účinkům, kontaminaci krevního oběhu a také k trvalým změnám DNA očkovaných a jejich potomků, takže se očekává, že budou zabíjet velmi dlouhou dobu do budoucnosti.

Negativní dopad injekcí proti covidu je v souladu s protilidskou agendou na vylidnění planetyČesky, kterou vede Světové ekonomické fórum.

V USA CDC  doporučujeČesky,  aby vakcínu proti covidu dostali všichni Američané a aby malé děti dostaly dávku navíc, zatímco Kanada doporučuje další injekci pro těhotné, domorodé, „rasizované“ a „zasluhující spravedlnost“.


Hunter Fielding (*1973) je americký publicista a vnitropolitický komentátor serveru News AddictsČesky. Zabývá se rovněž tematikou COVID-19 a jeho texty lze nalézt převzaté řadou alternativních médií.

Zpět na obsah


Zprávu Franka Bergmana Researchers Drop Bombshell: Covid Shots Killed 35 Million přinesl server Slay News 7. června 2024

Vědci bijí na poplach: Covidové vakcíny zabily 35 milionů lidí

Vědci bili na poplach kvůli svým novým šokujícím zjištěním, když našli důkazy, že injekce mRNA Covid způsobily na celém světě smrt 35 milionů lidí.

Jak již informovaly Slay News dříve , v prestižním British Medical Journal byla nedávno zveřejněna výbušná recenzovaná studieČesky skupiny světově uznávaných výzkumníků z Amsterdamu v Nizozemsku.

Vědci pod vedením doktorky Saskie Mostert z oddělení dětské onkologie v Emma Children’s Hospital v Amsterdamu se zabývali údaji o počtu nadměrných úmrtí ve 47 západních zemích za roky 2020, 2021 a 2022.

Zjistili, že celkem bylo více než tři miliony úmrtí.

Nejvyšší počet nadměrných úmrtí byl zaznamenán v roce 2021, a to 1 256 942.

To byl rok, kdy země po celém světě zavedly injekce mRNA Covid pro veřejné užití a zavedly omezení, jako jsou lock-downs, sociální distancování a nošení roušek.

Ačkoli byly vakcíny proti COVID-19 podávány na ochranu civilistů před nemocností a úmrtností způsobenými virem COVID-19, byla zdokumentována i podezření na nežádoucí účinky, napsali vědci.

 

Zdravotníci i občané hlásili po očkování do různých oficiálních databází v západním světě vážná onemocnění a úmrtí.

Odkazovali také na  analýzuČesky fáze III randomizované klinické studie s mRNA vakcínou Pfizer.

Studie ukázala, že očkovaní účastníci měli o 36 % vyšší pravděpodobnost, že utrpí vážnou nežádoucí příhodu.

Kromě jednoho článku v britském Telegraphu o výbušné nizozemské studii žádná korporátní zpravodajská média. nereferovala

ČlánekČesky v Telegraphu se jmenuje: „Vakcíny proti covidu mohly přispět k nárůstu počtu nadměrných úmrtí“.

Výzkumní pracovníci z Nizozemska analyzovali data ze 47 západních zemí a zjistili, že od roku 2020 došlo k více než třem milionům nadměrných úmrtí, přičemž tento trend i přes zavedení vakcín a omezovacích opatření pokračuje, uvádí zpráva.

 

Říkají, že ‚bezprecedentní‘ čísla ‚vyvolávají vážné obavy‘ a vyzvali vlády, aby plně prošetřily základní příčiny, včetně možných škod způsobených očkováním.

Výzkumníci vyjádřili obavy, že vlády a korporátní média ignorují úmrtí způsobená očkováním, přestože během pandemie nepřetržitě informují o údajnýchČeskyúmrtích na covid“.

Během pandemie politici a média každý den zdůrazňovali, že na každé smrti COVID-19 záleží a každý život si zaslouží ochranu prostřednictvím omezovacích opatření a vakcín proti COVID-19, psali vědci ve studii.

 

Po pandemii by měla platit stejná morálka.

 

Každá smrt musí být uznána a zohledněna, bez ohledu na její původ.

Zatímco již zjištění z nizozemské studie jsou alarmující, samostatný vědec provedl počáteční analýzu dat a zjistil znepokojující globální počet obětí injekcí mRNA.

Auditor údajů o vakcinaci a investigativní reportér „Welcome the Eagle “ se pokusil extrapolovatČesky zjištění nizozemských vědců na zbytek světa.

Nizozemští vědci analyzovali údaje o nadměrných úmrtích ve 47 západních zemích a zjistili tři miliony nadměrných úmrtí.

Welcome the Eagle to rozšířilČesky o data ze zbývajících 188 zemí.

Podle jeho analýzy dat bylo očkováním Covid celosvětově zabito minimálně 25,8 milionu lidí.

Varuje však, že skutečný celkový počet úmrtí na Covidové vakcíny bude pravděpodobně mnohem vyšší, a to 35 milionů, ze kterých se bude svírat žaludek.

Předchozí studie požadovaly prošetření zpráv o prudce rostoucích nadměrných úmrtích způsobených vakcínou Covid.

V roce 2022 například studieČesky Massachusettského technologického institutu (MIT) objevila 25% nárůst srdečních příhodČesky u mladých zdravých Izraelců v roce 2021.

Zjištění dále ukázala, že nárůst byl zcela spojen s vakcinací mRNA Covid.

V loňském roce němečtí vědci zveřejnili recenzovanou studiiČesky, ve které pozorovali, že „nadměrná úmrtnost i počet mrtvě narozených dětí se zvýšily se zvýšeným očkováním“.

Důrazně doporučovali“ vyšetření „neznámých vedlejších účinků vakcín COVID-19“.

Vyšetřování úmrtí způsobených vakcínou Covid však žádné orgány veřejného zdraví neprovedly.

Zdá se, že tato skutečnost znepokojuje nizozemské výzkumníky, kteří napsali:

Během pandemie politici a média denně zdůrazňovali, že na každé smrti COVID-19 záleží a každý život si zaslouží ochranu prostřednictvím omezujících opatření a vakcín proti COVID-19.

 

Stejná morálka by měla platit i po vypuknutí pandemie.

 

Každá smrt musí být uznána a zohledněna, bez ohledu na její původ.

Sílí veřejný tlak na vlády, aby řádně prošetřily onemocnění a úmrtí způsobená vakcínou proti Covidu, ke kterým v jejich zemích dochází.

V březnu dvoustranná skupina britských zákonodárců napsala dopis britské ministryni zdravotnictví Victorii Atkinsové.

Požádali ji, aby zveřejnila jakékoli údaje podporující tvrzení vlády, že mezi vakcinací a nadměrnými úmrtími neexistuje žádná souvislost.

Pokud tato data skutečně existují, sdílejte je prosím; pokud důkladná vyšetřování již takový odkaz vyloučila, sdílejte prosím příslušné zprávy,“ stojí v  dopiseČesky .

Tady není místo pro slepou víru.

Britská Národní zdravotnická služba (NHS) byla zmatena předčasnými úmrtími na srdeční příhody mezi Brity do 75 let.

Ve Spojeném království počet úmrtí mezi lidmi mladšími 75 let již téměř šedesát let nepřetržitě klesá.

Od doby, kdy byly počátkem roku 2021 zavedeny vakcíny proti Covidu, však úmrtí v této mladší věkové skupině raketově rostouČesky, což znamená jasný obrat trendu.


Frank Bergman je politický/ekonomický novinář žijící na východním pobřeží USA. Kromě zpravodajství vede také rozhovory s výzkumníky a odborníky na dané otázky a zkoumá vlivné jednotlivce a organizace v sociopolitickém světě. Píše především pro Slay News.

Zpět na obsah


Související:

3 x Vakcíny


[PJ]