Obsah:
  1. Frank Bergman: CDC přiznalo, že vakcíny Covid zabily 500 000 dětí a mladých dospělých
  2. LifeSiteNews: Prominentní japonský onkolog: Vakcíny COVID jsou „v podstatě vraždou“
  3. Frank Bergman: Renomovaní onkologové požadují zákaz covidových vakcín kvůli prudce se šířící „turbo rakovině“

Článek Franka Bergmana CDC Admits Covid Shots Killed 500,000 Children & Young Adults vyšel na serveru Slay News 18. května 2024

CDC přiznalo, že vakcíny Covid zabily 500 000 dětí a mladých dospělých


Z amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (Disease Control and Prevention, CDC) se objevila tajná zpráva, která odhaluje šokující dopad injekcí Covid mRNA na americké děti a mladé dospělé.

Bombastická zpráva ukazuje, že ohromujících půl milionu amerických dětí a mladých dospělých bylo zabito vakcínami Covid.

Zpráva CDC odhalila, že téměř 500 000 Američanů ve věku od 0 do 44 let zemřelo na nebezpečné vedlejší účinky injekcí mRNA Covid.

K zaznamenaným úmrtím došlo mezi zahájením veřejného zavádění očkování počátkem roku 2021 do 9. října 2022.

Vzhledem k časové ose dat však již tak šokující čísla nezahrnují úmrtí zaznamenaná za poslední rok a půl.

Je otřesné, že výbušná odhalení ze zprávy byla korporátními médii – stejnými, které veřejnost ubezpečovaly, že vakcíny jsou „bezpečné a účinné“ – zcela ignorována.

Ve srovnání s jinými zeměmi publikovala vláda USA relevantní a aktuální data, umožňující veřejnosti analyzovat důsledky zavedení injekcí Covid, opožděně.

Údaje však nakonec zveřejnila Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE)Česky .

OBSE je mezivládní organizace 38 členských zemí založená v roce 1961 s cílem stimulovat hospodářský pokrok a světový obchod.

Organizace shromažďuje velké množství vládních dat USA o nadměrném počtu úmrtí.

Data jsou k nahlédnutí zdeČesky.

Údaje, které CDC poskytlo OBSE, ukazují v letech 2020 a 2021 po týdnech nadměrnou úmrtnost mezi dětmi a mladými dospělými ve věku 0–44 let v USA.

Oficiální údaje ukazují, že když pandemie Covid začátkem roku 2020 zasáhla USA, došlo mezi dětmi a mladými dospělými k mírnému nárůstu počtu nadměrných úmrtí.

Se zavedením injekcí mRNA Covid a příslibem zdravotnických úředníků o proklamovaném účinku „bezpečných a účinných“ vakcín by se dalo očekávat, že v roce 2021 počet úmrtí ve věkové skupině výrazně poklesne.

Místo toho se však stal opak.

Nadměrná úmrtnost dětí a mladých dospělých v roce 2021 raketově stoupala každý týden.

V průběhu roku 2021 byla, s výjimkou týdnů 29 a 30, nadměrná úmrtnost mnohem vyšší než v roce 2020.

Oficiální údaje CDC bohužel ukazují, že tento trend pokračoval až do roku 2022.

Nejnovější data zveřejněná CDC pokrývají až 40. týden roku 2022, tedy týden končící 9. říjnem.

CDC potvrdilo, že mezi dětmi a mladými dospělými bylo v roce 2022 zatím o 7 680 úmrtí více než ve stejném časovém období v roce 2020, kdy podle zprávyČesky Exposé pandemie Covid vrcholila.

Nicméně zdaleka nejhorší však byl rok 2021, do 40. týdne po zavedení očkování proti Covid-19 došlo k o 27 227 více úmrtím než v roce 2020, kdy údajná pandemie Covid-19 vrcholila.

Oficiální údaje CDC ukazují všechna úmrtí a nadměrná úmrtí mezi dětmi a mladými dospělými v celých Spojených státech před zavedením vakcín Covid a po nich.

Čísla ukazují, že prvních 9 měsíců roku 2022 zaznamenalo jen o 1 352 méně nadměrných úmrtí mezi 0-44letými než za celý rok 2020 – předpokládaný vrchol pandemie.

Nejznepokojivějšími odhalenými údaji jsou však celkový počet úmrtí a nadměrných úmrtí mezi dětmi a mladými dospělými od zavedení očkování proti Covidu.

Téměř půl milionu Američanů ve věku od 0 do 44 let zemřelo po podání injekcí, které je měly před virem „chránit“.

Tato zpráva od CDC přichází po nedávné zprávěČesky Slay News o šokujících uniklých dokumentech o snahách vlády Spojeného království vakcíny propagovat pomocí taktiky strachu.

Uniklé dokumenty ukazují, že lékařský personál dostal příkaz k eutanázii pacientů, kteří byli přijati do nemocnice a byli pozitivně testováni na COVID-19.

Oficiální dokumenty unikly z britské státem financované Národní zdravotní služby (NHS).

Dokumenty dále potvrzují předchozí zprávy Slay News, které odhalily, že pacienti byli usmrceni, aby se počet „úmrtí na Covid“ zvýšil.

Jak uvedlČesky Slay News, důkazy kouřící pistole odhalily, že desítky tisíc starších lidí byly zavražděny, aby se zvýšila úmrtnost.

Údaje shromážděné pro zprávu svědčily, že lidé byli usmrcováni pomocí smrtelné injekce Midazolamu.

Příčina jejich smrti byla poté uváděna jako „Covid“, což vykazovalo, že virus zabil mnohem více starších lidí, než byla skutečnost.

Výbušné údaje ze zprávy zveřejnil australský politik Craig Kelly, předseda národní Sjednocené Australské strany.

Zpráva získala oficiální údaje o úmrtnosti a jejich příčinách od vlády Spojeného království.

Podle Kellyho byli pacienti usmrcováni k navýšení „úmrtí na covid“ a vyvolání strachu veřejnosti, aby lockdowny a vakcinaci podpořila.

Když Kelly veřejnost na data upozorňoval, prohlásil, že odhalují „zločin století“.

Tato úmrtí byla poté falešně připsána Covidu, což byl základ kampaní veřejného strachu používaných k ospravedlnění lockdownů a hromadného očkování veřejnosti (včetně dětí) pomocí experimentálního lékařského zásahu, ke kterému existovaly nulové údaje o jeho dlouhodobé bezpečnosti,

řekl Kelly v  příspěvku  na X spolu s  kopií datČesky.

Průběžně vydělala malá skupina prosazující potřebu nařízeného hromadného očkování miliardy.

Tento dokument ukazuje, že prudký nárůst úmrtí ve Spojeném království, v dubnu 2020 nesprávně připisovaný COVIDu-19, nebyl způsoben virem SARS-CoV-2, který byl do značné míry nepřítomný, ale byl způsoben rozšířeným používáním injekcí Midazolamu, který během roku 2020 statisticky velmi vysoce koreluje (koeficient přes 90 procent) s nadměrným počtem úmrtí ve všech regionech Anglie.

Široce rozšířené a přetrvávající používání Midazolamu ve Velké Británii naznačuje možnou politiku sysematické eutanazie.

Zpět na obsah


Zprávu Japan’s most senior cancer doctor: COVID shots are ‘essentially murder’ přinesl server LifeSiteNews 14. května 2024

Prominentní japonský onkolog: Vakcíny COVID jsou „v podstatě vraždou

Dr. Masanori Fukushima

Dr. Masanori Fukushima vyzval Světovou zdravotnickou organizaci, aby zahájila vyšetřování škodlivých následků vakcín COVID.

Nejzkušenější japonský lékař-onkolog nedávno odsoudil injekce mRNA COVID-19 jako „dílo zla“, které se rovná „v podstatě vraždě“.

V rozhovoru zveřejněném 19. dubna Dr. Masanori Fukushima, který stál v čele první onkologické ambulance na Kjótské univerzitě a zahájil tam první kurz farmakoepidemiologie, vyjmenoval řadu problémů s mRNA COVID, dokazujících to, co nazval zlým „zneužíváním vědy”.

Jako tragický příklad smrtelného nebezpečí injekcí COVID se onkolog podělil o příběh 28letého muže, kterého jeho žena našla mrtvého, když se ho ráno pokusila probudit, pět dní poté, co dostal druhou dávku vakcíny Pfizer.

Doktor, který prováděl pitvu, řekl, že když se pokusil vyjmout srdce, bylo měkké a rozpadlo se,“ řekl Fukušima. „A i jediný takový případ ukazuje, jak nebezpečná může tato vakcína být.

Poukázal na to, že tato vážná poškození, včetně smrti, postihují – po injekci – i lidi, kteří v minulosti měli dobré zdraví.

Je to vážné. Je to v podstatě vražda. Na závěr chci jasně říci, že jsem o tom přesvědčen,“ řekl lékař.

Posteskl si, že média, včetně novin, o těchto škodách obecně neinformují a že naopak ti, kdo bezpečnost očkování proti COVID – stejně jako očkování proti chřipce – zpochybňují, bývají označováni za protivědecké „kacíře“. Postoj těch, kdo hlasy kritiků COVID „vakcíny“ potlačují, popsal jako vzdálený vědě a „podobný víře, hysterii nebo dokonce kultovnímu jednání“.

Nyní jsem hluboce znepokojen nejen vážnou krizí v medicíně, ale i ve vědě a demokracii,“ řekl Fukušima.

Zdůraznil skutečnost, že země, které prosazovaly injekce COVID nejagresivněji, jako je Izrael, zaznamenaly nejvyšší míru úmrtí a infekcí, jak ukazují studie porovnávající země Středního východu, včetně Jordánska, Sýrie a Egypta. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu uzavřel se společností Pfizer speciální dohodu o použití Izraelců jako laboratorních krys v národním programu očkování „vakcínou Pfizer Covid“.

Izrael v raném a rozsáhlém očkování vedl, ale měl také nejvyšší míru úmrtí a infekcí. Méně agresivně očkované oblasti zaznamenaly méně škod,“ řekl Fukušima s tím, že „Izrael vakcinaci rychle zastavil“.

Problémy navíc byly se samotnou technologií, která se používá k podávání mRNA – lipidových nanočástic – o kterých lékař řekl, že mají následky „mimo cíl“ na různé orgány, včetně vaječníků, mozku, jater a kostní dřeně.

Horší je, že byly spike proteiny produkované mRNA detekovány v lidském těle více než rok po podání injekce COVID, poznamenal onkolog, což představuje „vážný problém“.

Lékař si vzal na mušku Světovou zdravotnickou organizaci (WHO) za to, že „ukvapeně“ podstrčila vakcíny COVID bez řádného testování a navíc se pokusila prosadit všeobecné očkování v zemích s velmi rozdílnými „zdravotními podmínkami, návyky, a systémy,“ což nazval „poněkud absurdní“.

Argumentoval tím, že je „zásadní“, aby WHO převzala odpovědnost za škody způsobené injekcemi COVID, které nazval „zneužitím, zneužitím vědy a zlou vědeckou praxí, abych byl upřímný“.

Fukušima poukázala na to, že WHO si je škod způsobených takzvanými vakcínami „vědoma“, protože je v některých zemích kompenzuje, a přesto smrt a poškození vyvolané vakcínou COVID řádně neřeší pomocí vyšetřování a hlášení.

Představte si, že byste ráno našli svého manžela mrtvého. to není vtip. Vakcína, která způsobí takové následky, dokonce i jediné úmrtí, je nepřijatelná,“ řekla Fukušima a dodala, že jen v Japonsku vláda zdokumentovala 2 134 hlášených úmrtí v důsledku injekce COVID, což je pravděpodobně podhodnocený odhad.

Existují desítky tisíc lidí, kteří musí kvůli problémům souvisejícím s očkováním navštívit lékaře,“ pokračoval a tvrdil, že velká část z nich – 30 procent – „trpí ME (myalgickou encefalomyelitidou) nebo syndromem chronické únavy„.

Podle Fukušimy je to jen začátek, protože od zavedení očkování proti COVIDu počet všech druhů onemocnění stoupá, včetně „autoimunitních onemocnění, neurodegenerativních onemocnění, rakoviny a infekcí“.

Je to, jako bychom otevřeli Pandořinu skříňku… Musíme brát tyto škody vážně a vážně je řešit. Jakékoli snahy o jejich odsunutí, jako by se nestaly, jsou upřímně dílem zla. Toto je typický příklad zlých praktik vědy,“ řekl Fukušima.

Vyzval vědecké a lékařské instituce v čele s WHO, aby tyto výsledky přímo konfrontovaly prostřednictvím výzkumného úsilí s cílem „posvítit na ně světlem vědy“.

Už nikdy bychom takové vakcíny neměli používat,“ řekl. „Je to ostuda pro lidstvo. Je to ostuda, že jsme to udělali.

Zpět na obsah


Článek Franka Bergmana Renowned Oncologists Demand Covid Shot Ban over Soaring ‘Turbo Cancers’ vyšel na serveru SlayNews 21. května 2024

Renomovaní onkologové požadují zákaz covidových vakcín kvůli prudce se šířící „turbo rakovině“

Několik předních světových onkologů vyzývá globální vlády, aby okamžitě zakázaly injekce mRNA Covid kvůli prudce rostoucím případům „turbo rakoviny“ spojované s injekcemi.

Jak uvedlČesky Slay News , rostoucí počet studiíČesky a renomovaných odborníkůČesky zjistilČesky, že vakcíny v posledních třech letech způsobily nárůst rychle se šířících rakovin.

Kromě rakoviny byly injekce mRNA Covid také spojovány s prudkým nárůstem náhlých úmrtíČesky a řadou smrtelných vedlejších účinků, jako jsou krevní sraženinyČesky , srdeční selháníČesky a mrtviceČesky .

Rostoucí skupina onkologů a odborníků na rakovinu zdůrazňuje vážné obavy z globálního nárůstu rychle se rozvíjejících agresivních případů rakoviny, často označovaných jako „turbo rakoviny“.

Nyní bylo zjištěno, že se několik různých forem rakoviny rychle šíří mezi mladými zdravými lidmi.

Někteří lékaři hlásíČesky, že diagnostikují rakovinu u zdánlivě zdravých lidí a ti do týdne umírají.

Bezprecedentní rozšíření nemoci vedlo k tomu, že odborníci na onkologii tento fenomén nazvali „turbo rakovina“.

Nejnovějším odborníkem, který se ke skupině onkologů připojil, je Dr. Maarten Fornerod.

Fornerod je docentem buněčné biologie a dětské onkologie na Erasmus University Medical Center v Rotterdamu, Nizozemsko.

Je také nezávislým výzkumníkem a učitelem molekulární medicíny a nanobiologie.

Oblasti znalostí profesora Forneroda jsou molekulární a buněčná biologie, počítačová biologie, statistika, filozofie a etika ve vědě.

Fornerodova slavná kariéra mu přinesla pozoruhodné pokroky v prestižních institucích, jako je European Molecular Biology Laboratory a Netherlands Cancer Institute.

S působivým portfoliem více než 100 recenzovaných článků, včetně zásadních prací publikovaných ve špičkových časopisech, jako je Cell a Nature Genetics, jeho výzkum hranice vědy neustále posouvá.

Mimo laboratoř rozšiřuje Dr. Fornerod svůj vliv jako vědecký poradce a člen správní rady Nizozemského kolektivu lékařů, kde jeho poznatky pomáhají utvářet budoucnost lékařského výzkumu a politiky.

Fornerod se ke skupině odborníků připojil, aby kvůli vědecky prokázané souvislosti mezi nárůstem turbo rakoviny a injekcemi mRNA vyhlásili poplach.

Skupina poukazuje na znepokojivou korelaci mezi experimentální genovou terapií mRNA a nárůstem těchto rychle progredujících rakovin.

Během nedávné panelové diskuse skupiny expertů Dr. Fornerod upozoril na významný článek publikovaný 8. dubna 2024, jak uvádíČesky Slay News.

Recenzovaná studieČesky publikovaná v prestižním  časopise CureusČesky  zjistila, že riziko úmrtí na rakovinu se dramaticky zvýšilo pokaždé, když pacient dostal injekci mRNA.

Článek pro studii se jmenuje: „Zvýšená věkově adjustovaná úmrtnost na rakovinu po třetí dávce mRNA-lipidové nanočásticové vakcíny během pandemie COVID-19 v Japonsku“.

Studii provedli světově uznávaní japonští odborníci specializující se na kardiovaskulární medicínu a výzkum rakoviny.

Studie, která zahrnuje podstatnou část japonské populace, odhaluje nárůst úmrtí souvisejících s rakovinou od roku 2021 do roku 2022 ve srovnání s postupným poklesem od roku 2010 do roku 2020.

Dr. Fornerod zdůraznil zvláště výmluvné číslo z dokumentu, které ukazuje trvalý pokles úmrtnosti na rakovinu až do roku 2020.

Existuje však výrazná odchylka a významný nárůst v letech 2021 a 2022, který se shoduje s po sobě jdoucími koly očkování mRNA.

Navíc bijí onkologové od roku 2021 na poplach kvůli turbo rakovině, která je zcela nový fenomén.

Studie vykresluje úmrtnost na rakovinu proti kolům očkování se statisticky významným zvýšením úmrtnosti po rozsáhlém podávání injekcí mRNA.

Japonsko, které je jednou z nejvíce proočkovaných zemí, nedávno dokončilo své sedmé kolo injekcí mRNA, což korelaci pozorovanou ve studii dále zdůraznilo.


Dr. Fornerod však není jediným hlasem, který tento rostoucí zájem podtrhuje.

Renomovaný profesor onkologie a předseda onkologické nadace na St. George’s, University of London, Angus DalgleishČesky, na tento kritický problém také upozornil.

Jak uvedlČesky Slay News, profesor Dalgleish zopakoval podobná zjištění a zdůraznil naléhavou potřebu komplexních studií a okamžitých opatření k řešení potenciálních nebezpečí spojených s experimentálními genovými terapiemi mRNA.

Prof. Dalgleish, který je uznáván pro svůj výzkum rakoviny a HIV/AIDS, varoval, že vakcíny Covid mRNA představují pro veřejné zdraví obrovské riziko.

Dalgleish požaduje, aby injekce byly „úplně zakázány“.

Dalgleish injekce popisuje jako „genové terapie“ a varuje, že jsou zodpovědné za vlnu náhlých úmrtí a smrtelných onemocnění, jako je srdeční selhání, krevní sraženiny, mrtvice a „turborakoviny“.

rozhovoru s Dr. Johnem Campbellem Dalgleish prohlásil, že injekce COVID-19 mají „zásadní vadu“.

Vysvětluje, že vada „přetrvává po neurčitou dobu“.

To znamená, že modifikovaná mRNA obsahující N1-methyl-pseudouridin (m1Ψ) umožňuje, aby mRNA v injekcích COVID vydržela v těle po neomezenou dobu.

To vede k nekontrolovanému množství produkce spike proteinu.

Proto tvrdí, že injekce mRNA Covid „by měly být zcela zakázány!“

Pokud mají být k něčemu použity, musí to být to, čím jsou, genové terapie,“ varuje.

Špičkový protein spouštěný injekcí inhibuje aktivitu nádorových supresorových genů, což způsobuje tvorbu a rychlé šíření rakoviny, vysvětluje Dalgleish.

Kromě toho spike protein interferuje s BRCA, která udržuje pod kontrolou rakovinu vaječníků a prsu.

N1-methyl-pseudouridin (m1Ψ) sám o sobě vede k potlačení imunity, což způsobuje syndrom imunodeficience získané vakcínou (VAIDSČesky).

Bez toho, aby imunitní systém pracoval naplno, vytváří podmínky příznivé pro růst turbo rakoviny.

Profesor Dalgleish shrnuje:

Nikdy byste neměli používat [injekce mRNA] v běžné populaci jako vakcíny, protože jimi nejsou.

 

[Injekce Covida] by měly být zcela zakázány!


Frank Bergman je politický/ekonomický novinář žijící na východním pobřeží USA. Kromě zpravodajství vede také rozhovory s výzkumníky a odborníky na dané otázky a zkoumá vlivné jednotlivce a organizace v sociopolitickém světě. Píše především pro Slay NewsČesky.

Zpět na obsah


[PJ]