Projev Prof. Dr. Stefan Homburg beim 2. Corona Symposium im Deutschen Bundestag publikoval na rakouský server tkp 13. listopadu 2023, videozáznam byl publikován na X (Twitter) 1. dubna 2024

O víkendu [11.-12.11.2023] se v německém Bundestagu uskutečnilo 2. Corona Symposium, do kterého se vyjádřilo několik významných představitelů odporu proti nevědeckým opatřením a škodlivé očkovací kampani. Byli tam prof. Dr. Stefan Hockerz, Dr. Michael Yeadon, prof. Dr. Michael Meyen, prof. Dr. Stefan Homburg, prof. Dr. Paul Cullen, Tom Lausen, Philipp Kruse, Dr. Walter Weber, Dr. Gunter Frank, Dr. Ronald Weikl, prof. Dr. Walter Lang, Werner Möller, Prof. Dr. Andreas Sönnichsen, prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Uwe Kranz a Prof. DDr. Christian Schubert.

Kromě zmíněných lékařů a vědců promluvila i Katharina Koenig, žena, která v důsledku očkování vážně onemocněla.

Velmi dobrý přehled o neúspěšné politice podal prof. Dr. Stefan Homburg, jehož vysoká kvalifikace byla nedávno potvrzena udělením posměšné ceny „Golden Brett“ rakouským zastáncům plandemie. Rukopis Homburgova projevu proto obsahuje i důkazy k uvedeným bodům.

Přednáška prof. Dr. Stefan Homburga v německém Bundestagu, 11. listopadu 2023

Dámy a pánové, máme za sebou temná léta. Nejprve to nejdůležitější, v pěti bodech.

Za prvé, obsazenost nemocnic klesla v roce 2020 celostátně na minimum. Tvrdí to federální ministerstvo zdravotnictví.

Za druhé, v letech 2020 a 2021 se nevyskytla žádná závažnější respirační onemocnění než obvykle. Korona přišla, chřipka zmizela. Říkají to údaje ze Sentinelu RKI[1].

Za třetí, podle věkového členění nezemřelo v roce 2020 více lidí než obvykle. Úmrtnost se zvýšila až od roku 2021. Vyplývá to z údajů Spolkového statistického úřadu.

Za čtvrté, lidem, kteří zemřeli na Coronu nebo s ní, bylo v průměru 83 let, ostatním zemřelým bylo 82 let. Říkají to RKI a Spolkový statistický úřad.

Za páté, Švédsko bez masek a blokování si vedlo lépe než Německo. Říká to WHO[2]. Takže to nebylo kvůli opatřením.

Shrnutí : Klinicky, pokud jde o skutečné nemoci a úmrtí, se nedělo nic zvláštního. Všechno bylo normální. To jsou fakta a ta jsou nejdůležitější. Myšlenka „pandemie“ vzešla výhradně z nových, bezdůvodných masových testů, jejichž výsledky značně kolísaly a vedly publikum k přesvědčení, že nemocných a mrtvých je více než obvykle. Což nebyla pravda. Podobné iluze mohl vytvořit PCR test na rhinoviry. A mohli byste tyto iluze vytvářet i nyní, kdybyste chtěli.

Jak politici reagovali na běžnou klinickou situaci? Na měsíce zavřeli školky, školy, obchody, kostely a podniky, přiměli staré lidi izolovat se a umírat osamoceně a zničili jim život. Policie zakázala čtení knih na lavičce v parku, lovila mladé lidi venku a děti na sněhu a mlátila pokojné demonstranty. Politici vyloučili každého, kdo se na smysl opatření ptal. Nechali ZDF oznámit, že děti jsou krysami přenášejícími virus a že neočkovaní lidé jsou slepým střevem, které do národního orgánu nepatří. Jazyk, který již 75 let neznáme.

Vládní moc je obvykle omezena soudy, médii a vědou. Tentokrát selhali všichni:

  • Soudy přiměřenost opatření téměř nezkoumaly a uvěřily pouze dvěma svědkům, kteří podléhají ministru zdravotnictví, a to RKI a PEI[3]. Tímto způsobem mohla vláda potřebu lockdownů a povinného očkování potvrdit sama. Kromě toho poslaly soudy do věznic lékaře, kteří dodržovali svůj étos ochrany pacientů před zásahem do jejich fyzické integrity prostřednictvím osvědčení. Téměř každý známý kritik opatření byl kriminalizován, suspendován, propuštěn, zatčen nebo podroben domovní prohlídce. Karlsruhe[4] cynicky oznámilo, že základní práva občanů nezmizela, ale nebylo již dovoleno je uplatňovat.
  • Média četla testovací čísla do nevolnosti, aniž by zmínila, že klinická situace byla normální. Nekriticky sledovali vyprávění PCR, stylizovali prof. Püschela, který jako první provedl pitvu, jako rasistu, prof. Bhakdiho jako antisemitu a doslova každého, kdo opatření zpochybňoval jako konspiračního teoretika a nepřítele státu.
  • Specializovaní vědci, zejména epidemiologové a lékaři veřejného zdraví, zmizeli ze scény. Nahradili je fyzici, dopravní plánovači, mikrobiologové a vojenští důstojníci, kteří udržovali publikum v napětí stále novými nesprávnými prognózami a modelovými výpočty. Měsíce. Po léta.

Vyrovnání se s těmito událostmi by mělo objasnit tři sady otázek.

Za prvé : Podle učebnice musí vláda na začátku skutečně nebezpečné pandemie uklidnit obyvatelstvo, aby se vyhnulo vedlejším škodám. Proč politici místo toho nechali napsat šokující papír, kvůli kterému se děti bály zabít své prarodiče udušením? Proč v komisi šokových papírů nebyl jediný lékař, ale byl tam sociolog a učitel němčiny? Proč politici léta přiživovali toto strašení, zatímco nyní tvrdí, že se zpočátku dopustili jen některých chyb z neznalosti?

Zadruhé : V únoru 2020 učebnice a směrnice WHO nedoporučovaly opatření, jako jsou blokování nebo zavírání škol. RKI v té době oznámila, že masky nepřinesou nic dobrého a že Corona je obvykle mírná. Pan Drosten to také zdůraznil v rozhovorech a na federální tiskové konferenci. Tentýž pan Drosten vysvětlil dnešnímu kancléři Olafovi Scholzovi v talk show, že bez testu PCR by pandemie ani nebyla zaznamenána. Co vedlo k obratu v březnu 2020, i když data již tehdy ukazovala, že žádná zvláštní hrozba neexistuje? Vzhledem k tomu, že Švédsko bez masek a uzamčení si vedlo jasně lépe než Německo, je třeba si také položit otázku, zda tato opatření měla skutečně zabránit infekcím, což zjevně neudělala, nebo spíše sloužila cíli zlomit odpor populace vůči očkování.

Za třetí : Proč politici nejen umožnili aplikaci experimentální vakcíny, ale také ve skutečnosti nutili lidi, aby tuto látku užívali prostřednictvím 2G/3G[5] a sektorových požadavků na očkování? Proč existovala nouzová schválení bez nouze? Proč bezpočet poškození vakcínou nemá žádné následky?

V současné době, a tím se dostávám ke konci, vycházejí bestsellery se zřetelnými názvy, které odrážejí rozšířenou náladu: „Intenzivní mafie“ od Toma Lausena, „Zločin státu“ od Dr. Franka nebo „Korona spiknutí“ od Dr. Röhriga. Vše v pětimístných vydáních. Každý, kdo jako politik tento diskurz odmítne, ztrácí důvěru a distancuje se od voličů. Vzhledem k obrovskému množství toho, co se obyvatelstvu stalo, by byla na místě vyšetřovací komise. Protože si ji Bundestag nepřál, jsem vděčný, že dnes můžeme pomoci objasnit věc v této souvislosti.


Prof. Dr. Stefan HomburgČesky (*1961) byl letech 1997 až 2021 profesorem veřejných financí na Leibnizově univerzitě v Hannoveru. V roce 2004 jej kancléř Gerhard Schröder jmenoval do Rady spolkové vlády pro udržitelný rozvoj. Veřejnosti je znám jako autor odborných knih, expert a host talk show. Během koronavirové krize se stal prominentním kritikem vládních opatření. Ve své aktuální knize Corona-GetwitterČesky popisuje formou vyprávění, co se objektivně stalo od vzniku viru do jara 2022 a co osobně zažil.

Poznámky:
[1]Robert Koch InstitutČesky, institut německého Ministerstva zdravotnictví

[2]World Health OrganisationČesky, Světová zdravotnická organizace

[3]Paul Ehrlich InstitutČesky, spolkový institut pro očkovací látky a biomedicínská léčiva

[4]Bundesgerichtshof KarlsruheČesky, Nejvyšší spolkový soud SRN

[5]

2G/3G – německé podmínky pro vstup: 2G (geimpft, genesen) očkovaný nebo uzdravený, 3G (geimpft, genesen, getestet) očkovaný, uzdravený nebo testovaný

[PJ]