Recenze Viral Norman Rockwell AI art reveals debauchery in America like you’ve never seen before… vyšla na serveru Revolver News 8. října 2023

Internetem se šíří neuvěřitelná nová virální senzace, která je mocná a nutí k zamyšlení a nabízí přesvědčivý snímek Bidenovy Ameriky v rozkladu. Takže, co je to za zajímavý online fenomén?

Norman Rockwell maluje moderní Ameriku.

Je to znepokojivá, ale hluboce provokativní moderní pocta AI Normanu Rockwellovi, která přetváří dnešní hanebné USA v Rockwellově ikonickém stylu. Ten, kdo tento nápad vymyslel, je skutečně geniální. Tyto obrázky jsou pozoruhodné, protože zasazují každodenní propagandu, které jsme vystaveni, do kontextu normálního života a odhalují, jak daleko jsme klesli.

Podívejme se blíže na některé z těchto silných obrázků.

Budete jíst brouky

Současný stav liberálně spravovaných měst

Modlitba k bohu Apple

Lupiči jsou oslavováni, že se zmocnili toho, o čem myslí, že jim právem náleží

Ovíněné maminky a tety

Americký příliš prožívaný životní styl

Dnešní nedůvěryhodná FBI
(Nemusíš-li nic skrývat, nemusíš se ničeho bát)

Pouze na černých životech záleží

Dívky jsou zrušeny

Podívejte se, kdo formuje mladé duchy našeho národa

Ovce vedené na porážku

Co je skutečně pozoruhodné, je spojení nadčasové, celoamerické estetiky Normana Rockwella s temným a šokujícím progresivním obsahem těchto děl. Ostrý kontrast vyvolává v pozorovateli přesvědčivé emocionální hnutí. Tato provokativní juxtapozice vrhá ostré světlo na proměnu, kterou naše společnost prošla v minulém století. Je to odhalující, šokující a neomluvitelně syrové prozření, ilustrující tím nejjednodušším a nejpřímějším způsobem, jak jsme v relativně krátkém čase přešli od zdravého života k čisté dekadenci.


[PJ]