I kdyby Evropa musela zahynout, měli bychom se alespoň vyhnout dalšímu trápení krvežíznivci z Krvavých zemí, píše Declan Hayes.

Tento článek na základě extrapolace několika klíčových faktorů hodnotí budoucnost Evropy, až se v naší době nakonec mír vrátí do Krvavých zemí Timothyho SnyderaČesky, tohoto rozsáhlého území ležícího mezi Polskem a Ruskem, kde od rozpadu carského Ruska a Rakouska-Uherska před více než sto lety panoval mír necelých dvacet let. Při výčtu některých dalších klíčových faktorů, které Evropu ženou do propasti, se domnívá, že nemáme naději uniknout jhu Yankeeů, pokud se nejprve nezbavíme Zelenského válečníků a spojeneckých parazitů na našem společném krku.

Zhroucení naší ekonomiky proti ruské železné zdi

Evropští vůdci, posílení o zhruba 45 údajně suverénních satrapů NATOČesky, jsou již 500 dní ve válce svých Krvavých zemí proti Rusku, kterou ruský ministr zahraničí Lavrov nazval válkou celého Západu proti Ruské federaci.

Jelikož se zdá, že Rusko a spojenecké síly mají zatím navrch, kyjevský válečník Zelenskyj požaduje, aby mu Západ nyní daroval letouny F16 a bitevní lodě, aby jeho legie mohly zvítězit, když dřívější dary evropské těžké techniky nedokázaly ruskou vlnu zastavit.

Jelikož však časy Rudého baronaČesky a leteckých soubojů, které si s ním spojujeme, jsou dávno pryč, je těžké pochopit, jaký vojenský smysl tento další požadavek má. Rusko spolu se svými íránskými a čínskými spojenci bojuje pomocí sofistikovaných a plně integrovaných vzdušných, pozemních a námořních systémů, a pokud se ukrajinské síly zastupující EU nedokážou vyrovnat těmto systémům a letům výcviku, které ruské síly na zvládnutí tak pokročilé techniky strávily, nemohou Zelenského vojevůdci zvítězit.

S tím souvisí i skutečnost, že Rusko vidí v Krvavé zemi boj proti existenční hrozbě, zatímco němečtí, britští a francouzští výrobci zbraní v Ukrajině vidí jen další příležitost k dočasným ziskům, když své podřadné zbraně prodají svým vládám, které je darují Zelenskému a ten je buď prodá na černém trhu francouzským a jiným povstalcům, nebo je nasadí proti Rusku a budou systematicky zničeny.

Ačkoli má RheinmetallČesky z této šarády obrovské ziskyČesky, ty jen maskují doprovázející úpadek Evropy. Stručný přehled indexu Euro Stoxx 50Česky to potvrzuje: z ekonomického hlediska je nyní Evropa slabým trhemČesky v sekulárním hospodářském úpadkuČesky a strategie rozbitého oknaČesky, kdy se do černé díry Krvavých zemí pumpují další a další miliardy eur, na tom nic nezmění.

Evropa nemůže na Ukrajině dál vyhazovat dobré peníze za špatné. Musí deklarovat svůj záměr opustit Zelenského juntu a uzavřít s Ruskem skutečný, nezávislý a suverénní mír. Pokud kyjevský režim nepřistoupí na podmínky, které Evropa stanoví, měla by bleskově napadnout Ukrajinu ze západu a silou zbraní si vynutit svou vůli u těch fašistických vojevůdců, kteří z Krvavé země neutíkají. Bez Evropy by byl Zelenského režim mrtvý během jednoho dne, což je neskonale lepší osud, než vleklé umírání, které Evropu postihuje nyní.

Ačkoli neexistuje žádná šance, že by se někdejší evropští vůdci na podobné rozumné politice dohodli, je to jen další důkaz, že jsou Hollande, Merkel, Sunak, Macron a von der Leyen součástí problému, a nikoli jeho řešením.

V americkém zbrojním průmyslu jsou přímo zaměstnány více než 2 miliony lidíČesky a další desítky milionů nepřímo. I když válka na Ukrajině jeho kapacity rozšiřujeČesky, tvoří spolu se spřízněnými evropskými politiky mocnou lobbistickou skupinou, která je v jádře ráda, když Evropa imploduje, jen pokud dostane svou libru masa. V zájmu nás, kteří nejsme kariérními sociopaty, je třeba je z této rovnice vyřadit.

Občanské nepokoje

Ačkoli je v plamenech velká část Evropy, v současnosti nejjasněji hoří ve Švédsku a Francii. Základní problém Švédska spočívá v tom, že otevřelo své dveře velkému počtu přistěhovalců, z nichž mnozí již dávno proměnili většinu švédských měst ve válečné zóny mezi soupeřícími zločineckými gangy, kde jsou střelné a bombové útoky a skupinová znásilnění běžnou záležitostí. Tyto události jsou samozřejmě světelné roky vzdálené privilegovanému životu, jakému se těší Greta Thunberg a další švédští evangelisté NATO, ale šíří se stejně jako všechny nákazy, pokud nejsou vymýceny nebo alespoň omezeny.

To se rozhodně stalo ve Francii, kde, jak ukazuje film AthenaČesky zachycující dnešní francouzský duch doby, stát téměř zaplavily armády importovaných mladých zločinců, zatímco francouzský diktátor Macron paří se 76letou rockovou hvězdou Eltonem JohnemČesky, aby ukázal, že je trendy, a popíjí pivo s patolízalskými ragbyovými hvězdami, aby ukázal, jaký je chlapák.

Mezitím stoupá podpora pravicové Marine Le Penové a mladí Francouzi se organizují s baseballovými pálkami kolem ultras fotbalových klubů, aby výtržníkům vrátili úder.

Zatímco Francie hoří, francouzská batolata jsou probodávána, dvanáctiletá Lola Davietová je znásilněna, zavražděna a její rozčtvrcené ostatky jsou nacpány do opuštěného kufru, papež František vyznamenává „umělce“ Andrese Serrana v Sixtinské kapli pod Michaelangelovým největším dílem, které nechal slavně vytvořit papež Julius 11. Možná si vzpomenete, že Serranovým největším dílem je Kristus čůrá, který zobrazuje malý plastový krucifix ponořený do Serranovy moči. Ačkoli by mi byl bližší vkus papeže Julia než papeže Františka, každému, co jeho jest, říkají naši světští páni.

Světští kněží

Ačkoli papež Julius figuruje v Machiavelliho Knížeti na významném místě, člověk si klade otázku, zda by si dnešní vůdci zasloužili v tomto velkém díle vůbec poznámku pod čarou mezi nimi. Vezměme si Humzu Yousafa, prvního ministra Skotska, který je muslim s příbuznými v Gaze, ale odmítá otevřeně odsoudit izraelské válečné zločiny v Gaze. Nebo co takhle Rezá Pahlaví, následník íránského pavího trůnu, který navštívil Jeruzalém, kde se pomodlil u židovské Západní zdi, ale jako správný muslim si nemohl odskočit do sousední mešity al-Aksá, která je třetím nejposvátnějším místem celého islámu a jejíž politický význam pro světové muslimy nemůže být nezveličován.

Pak je tu Annalena Baerbocková, zběsilá německá ministryně zahraničí, která si jela do Brazílie stěžovat, že chudí Brazilci se více starají o to, aby uživili své rodiny, než o stav konta klauna knížete Zelenského.

Nebesa nám pomáhají s těmito vůdci. Ačkoli legendární Jack Welsh z General Electric říká, že skvělý projev může být hrozný, pokud je pronesen před špatným publikem, Baerbock, Pahlaví, Trudeau a Macron nám nemohou přednést dobré nebo dokonce průměrné projevy, protože jsou příliš fixováni, jako slabikující psíci, kterými jsou, na to, aby se zavděčili svým americkým pánům.

Mimo Čínu, Rusko, Sýrii a několik dalších redut mají Amíci naše elity tak důkladně zhypnotizované, že teroristický útok NATO na Nordstream nevyvolává žádné protesty ze strany Extinction Rebellion (zkráceně XR, česky Rebelie proti vyhynutí – pozn. red.) nebo jiných Sorosových nastrčených skupin.

Právě naopak. Zkrachovalé Polsko posílá do Krvavých zemí raketové systémy dlouhého doletu a Amíci, aby se nenechali zahanbit, zaplavují Ukrajinu municí s ochuzeným uranem.

Ačkoli zamoření dětí v Bloodlands radiací a toxicitou těžkých kovů odpovídá zločinnosti Amíků ve Fallúdži, Rakce, Hanoji, Hirošimě, Nagasaki a milionu dalších míst, která vybombardovali do doby kamenné, Mariupolské železárny a solné doly v Soledaru musely jejich krátkozrakým mozkům uniknout.

Vzhledem k tomu, že Mariupol a Soledar byly dva bunkry, které Sověti připravili jako nouzové řešení pro případ jaderné války, můžeme si být jisti nejen tím, že Rusko je prošpikováno podobnými šroubovacími otvory, ale i tím, že vrchní velení ruských ozbrojených sil se na všechny podobné hrozby již dávno připravilo. Protože toto přesvědčení posilují vynikající výsledky ruských obranných systémů v Krvavých zemích, musíme dojít k závěru, že jejich protějšky v NATO mají větší zájem obohatit se o místa v představenstvu Rheinmetallu a podobných firem než o to, aby jejich ozbrojené síly byly způsobilé k použití, natož aby hájily zájmy obyčejného, postradatelného evropského člověka.

Zbytečná média

Pokud si někdo chce o tom všem přečíst kvalitní obsah, pak klikněte na tento článek Russia Today od bývalé rakouské ministryně zahraničních věcí Dr. Karren Kneisslové, která, hrůza hrůz, kdysi tančila vídeňský valčík s ruským prezidentem Putinem.
Zmiňuji se o jejich Modrém Dunaji, protože takovéto polopatické pomluvy jsou zřejmě jediné, čeho jsou pisálci NATO schopni. Zde je například pološílená zpráva irské aktivistky Normy Costellové, která získala grant ve výši 7 000 EUR od bruselské nezávislé (ha ha) nevládní organizace, aby v obskurním časopise napsala, že irští poslanci Evropského parlamentu Clare Dalyová a Mick Wallace navštívili země úrodného půlměsíce. To nejsou ani tak peníze za starý provaz, jako spíš peníze za žádný provaz.
Nic z této břečky neznepokojuje běloruského mírového aktivistu, prezidenta Alexandra Lukašenka, který zde nahání strach z boha aktivistovi BBC, který byl vyslán udělat s ním rozhovor. Lukašenko ví, jak komplikované jsou propletené dějiny Běloruska, Krvavé země a quixotického (v tomto kontextu: romanticky idealistického, pozn. red.) Bulharska a že ignorantští Anglosasové vysílající své přisluhovače v převleku za novináře, diplomaty nebo všehoschopné poradce špatnou situaci jen zhoršují. Říkejte si o Lukašenkovi, co chcete, ale on zná historii své země a ví, kdo jsou nepřátelé jeho národů.

Financování ukrajinských klaunů

Bělorusko není v této agónii samo. Tady ve vichystickém Irsku jsme zaplaveni ukrajinskými „básníky“, kteří jsou dotováni, aby sem přijeli předčítat své mladistvé bláboly svým krajanům, které také dotujeme. Mezinárodně uznávané dublinské divadlo Abbey Theatre bylo mezitím obsazeno, aby zde ukrajinští herci, o které, jak se zdá, není nouze, měli dovolenou a hráli zde na vrcholu naší turistické sezóny, kdy platící turisté obvykle zaplní Abbey (kde jsem kdysi viděl, hrůza hrůz, Čechova), aby sledovali irské herce v irských hrách, které tito platící turisté zcela oprávněně chtějí vidět.

Zelenského apologetka Natalija Popovyč nám v listu NATO Atlantic Council sděluje, že sabotáž ukrajinského turistického průmyslu v Irsku je „velmi promyšleným ruským útokem na mír a stabilitu, z nichž západní podniky po léta velmi těžily“, že jde o „jeden z více než 90 000 podezřelých ruských válečných zločinů na Ukrajině“ a že musíme pokračovat v „obnově ukrajinského lidského kapitálu a modernizaci ukrajinské energetické infrastruktury, abychom zemi pevně postavili na cestu k zelené energetické budoucnosti“.

Pokud to všechno zní jako řeči šarlatánů, je to proto, že to tak je. Pokud Krvavé země neměly žádnou životaschopnou hospodářskou minulost, nemůžeme očekávat, že najednou rozkvetou a pomohou nám ostatním překonat naši hospodářskou krizi. Tím spíše, že házíme dobré miliardy eur za špatnými miliardami, a to vše na základě slov Zelenského a jeho legií souvěrců.

A samozřejmě strýček Sam, Klaus Schwab a Bill Gates, jehož kolumbijská továrna na komáry vypouští každý týden 30 milionů geneticky upravených komárů do 11 různých zemí z důvodů, nad kterými by se třásla i jednotka 731 císařského Japonska.

Ať už mluvíme o wuhanských vylomeninách Big Pharmy, transhumanistických kapřících Pink News, mysogynních kampaních Oxfamu, přehazovačce Jednotky 731 Billa Gatese, nebo dokonce o hollywoodských trans-Barbie panenkách v jejich trans-Barbie světech, NATO mění naši evropskou zázračnou zemi, Borrellovu pomyslnou rajskou zahradu, v dystopickou noční můru přímo před našima očima, které se podobají očím jelena zamrzlého ve světlech reflektorů NATO.

Hlasování nohama

Evropané, kteří mohou, utíkají do Dubaje, Austrálie nebo kamkoli jinam, aby unikli nevyhnutelnému kolapsu. Nejenže Saúdská Arábie a další státy Perského zálivu skáčou z lodi a připojují se k BRICS, ale Gurkhové, kteří byli dlouho obávanými nejzuřivějšími bojovníky Albionu, se ve velkém počtu připojují k ruské skupině Wagner.

Evropané mezitím musí přemýšlet, jak mohou přežít, když nás naši dozorci z WEF chtějí zbavit jakýchkoli zbytků nezávislosti. Zatímco Amíci mají alespoň své zbraně a libertariánství, o které se mohou opřít, my máme jen Gretu Thunbergovou, americkou Barbie a matku všech bolestí hlavy z naší katastrofy Bloodlands.

Podle mého názoru jsou dvě cesty, kterými se to může ubírat. První a nejjednodušší z nich je, že se smíříme s tím, že NATO a jejich vymahači z WEF zničí všechno, co je v Evropě dobré a hodnotné. Druhá a nekonečně těžší cesta je, že se přidáme k nizozemským zemědělcům, Maďarům a dalším stále ještě suverénním lidem v Evropě a sjednotíme se, abychom se bránili, nebo při tom zemřeme.

Možná je to prázdné chvástání, ale to je tak všechno. Protože do velkolepých plánů Grety, Gatese a ostatních nezapadáme jinak než jako vykastrovaní vazalové, neměli bychom je do svých plánů zahrnovat. Dejte mi svobodu, nebo smrt, zařval údajně Patrick Henry, když shromažďoval vojáky a vysvětloval, co je podstatou tohoto manichejského boje /*, v němž se nyní nacházíme.

/* manichejský = pouze bipolární vnímání světa (dobro x zlo, tma x světlo), bez rozlišování přechodů mezi nimi (pozn. red.)

Protože nemůžeme žít jako svobodní a suverénní lidé, dokud nás Annalena Baerbocková, Bill Gates, Klaus Schwab, Justin Trudeau, Ursula von der Leyenová a armády jejich soukmenovců servírují na talíři svým yankeeským majitelům, musíme se rozhodnout, že jim to vrátíme, nebo zemřeme při pokusu o útok, než nás zabijí.
Možná divoká slova, ale Evropa už touto cestou prošla a přežila, i když za cenu velkých ztrát.
Ale jak ví každá krysa z tělocvičny, než uděláme tak dobré věci, jako je ukončení evropské okupace od Yankeeů v letech 1945-2023, musíme se vzdát těch špatných věcí, jako je nalití miliard eur Zelenskému a placení ukrajinských „básníků“, aby nám sem svými strašidelnými žalozpěvy přivolávali další bolest.
I kdyby Evropa musela zahynout, měli bychom se alespoň ušetřit dalšího trápení krvežíznivců z Bloodlands.
Musíme-li přijmout porážku, přijměme ji, ale nejprve odřízněme tyto Bloodlands šakaly, kterými nás NATO zatížilo, aby i oni mohli zaplatit za škody, které na nás napáchali.

Poznámka:
Declan Hayes je katolický myslitel a aktivista, bývalý přednášející oboru financí na univerzitě v Southamptonu.


[VB]