Článek War, Digital Currency and Depopulation — Disaster in the Making? vyšel na GlobalResearch 21. 6. 2023.

Žádné zbraně ani munice, které USA a jejich spojenci poskytnou Ukrajině, nebudou stačit, pokud Kyjev nezvítězí, řekl ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba v pondělí 19. června 2023 v rozhovoru pro ukrajinskou televizi.

Až vyhrajeme, řeknu ‚zbraní bylo dost‘. Ale do té doby nebude stačit nic, ať už jich pošlou kolikkoli, protože pokud nedojde k vítězství, znamená to, že to nestačilo, řekl Kuleba. Přečtěte si toČesky.

Zelenského tým připravuje půdu pro věčnou válku, protože Západ je zřejmě odhodlán udělat vše, co Zelenskij řekne a chce. Zelenskij se povýšil na Mistra západního světa.

Stovky miliard z daní občanů Západu jdou na zbrojení a rozpočtovou podporu nejzkorumpovanější země planety, aby vedla válku, kterou nelze vyhrát – to vše pod záminkou oslabení Ruska a nakonec dosažení změny režimu, ukradení a ovládnutí ruských zdrojů, ruského bohatství – a přiblížení se o krok blíže k Jednomu světovému Odru.

**
To se nestane

Představte si, co by západní státy mohly udělat pro své stále chudší lidi, když ony, západní vlády, ničí, podobně jako sebevrazi, západní ekonomiky? Je to součást Agendy OSN 2030 a/nebo Velkého resetu. Nábožně se řídí plánem těchto katastrofických plánů a realizují je. Bezohledné ničení západních ekonomik je jejich součástí. A lidem se o tom žalostně lže.

Západní vlády po léta, po desetiletí nezastupují lid, který je „zvolil“, nebo přesněji řečeno, který se domnívá, že je zvolil, protože ano, oni, lidé, platí za platy své nehodné vlády a za životní styl horní vrstvy.

**
Svět se dostal do neudržitelné situace

naprosto neudržitelné, a to v době Cílů udržitelného rozvoje (SDG), tedy Agendy OSN 2030, přesně té agendy, která má za cíl „resetovat“ svět, na zlomek současné populace, přeživší přeměnit na mysl manipulovatelné translidi prostřednictvím smrtících ultrakrátkých vln 5G a brzy přijde 6G, a pomocí dálkově řízené umělé inteligence (AI) jim dát pocit štěstí, protože všechen jejich majetek byl ukraden, zlikvidován, zmizel – programovatelnou digitální měnou centrální banky (CBDC).

A tyranie pokračuje k totálním kontrolním mechanismům prostřednictvím digitálních certifikátů všeho možného, od nuceného očkování až po plně nabitý průkaz na bázi QR kódu, který obsahuje všechny osobní údaje, od zdravotního stavu, přes stravovací návyky, uhlíkovou stopu, trestní rejstřík, až po osobní postoje, ochotu dodržovat předpisy – a zejména chování jednotlivce vůči „klimatickým změnám“ – což může jít až k 15minutovým městům nebo zákazu aut pro chudáky, obyčejné lidi, zákazu létání pro obyčejné lidi, nic, o čem by se dalo říct, že porušuje tak neuvěřitelně zfalšovaný klimatický rekord.

Moderní „uzamčení“ navždy, jakmile se ocitneme v digitálním vězení. To se může stát dříve, než si myslíme, pokud to my, lidé, dovolíme. A s tím, co dnes víme, je to doslova nezvratné. Jakmile se tam jednou dostaneme, jsme uvaření. Zabraňme tedy tomu, abychom „tam byli nuceni jít“.

Zdá se, že většina lidí to stále nepochopila. Radostně se těší na plně digitalizovaný život s obzvláště digitalizovanými penězi. Je to tak snadné. Žádná hotovost. Přejeďte kartou a bingo.

Ano, bingo – a vy máte ruku v poutech a ani si toho nevšimnete.

Jsme v tomto zlomovém bodě, kde se vše spojí a může vyústit v obrovskou explozi – nebo implozi, kdy věci a události převezmou bez umělé inteligence a bez možnosti lidského zásahu možnost zastavit celosvětovou zkázu.

Podívejme se na panorama a spojme si jednotlivé body:

  • Zhruba poslední týden a stále probíhá (zatím nepotvrzená) vojenská mobilizace v USA a Kanadě; bez oficiálního vysvětlení.
  • V sobotu 17. června se za zavřenými dveřmi sešel Antony Blinken, ministr zahraničí USA, s čínským vůdcem Si Ťin-pchingem. Navzdory jejich standardnímu prohlášení o „konstruktivním jednání“ vypovídá řeč jejich těla při setkání s tiskem po konferenci mezi čtyřma očima o něčem jiném. Klíčovou otázkou jejich jednání mohl být Tchaj-wan. Západ chce Tchaj-wan ovládnout ze strategických a technologických důvodů.

**
To se nestane.

Dosud největší letecké manévry NATO kolem Ruska trvají již více než týden a mají skončit 23. června. Bude to tak? Nebo se může změnit v horkou válku? Legitimní otázka vzhledem ke všem sbíhajícím se událostem, které, jak se zdá, spějí k politicky nezvládnutému vyvrcholení.

Zadlužení Západu, které ještě zhoršují miliardy, brzy biliony peněz strčené do temné ukrajinské díry, je na pokraji zhroucení západních ekonomik. Západní bankovní systém je na pokraji bankrotu – bankrotu způsobeného člověkem – protože dobře zapadá do plánu vymýcení státního dluhu a zavedení všeovládajícího CBDC.

Nikým nevolená Evropská komise (EK) a zkorumpovaná Světová zdravotnická organizace (WHO) řízená Rockefeller-Gates-Pharmou právě oznámily přijetí společného plně digitalizovaného vaxx certifikátu a průkazu totožnosti – na jehož základě by se každý občan mohl volně pohybovat, nebo ne tak volně, podle toho, jak dobře je jeho QR kódovaný průkaz totožnosti a vaxx certifikát aktualizován podle nařízených pravidel.

Nezapomeňte, že s počátkem desetiletí 2020 jsme vstoupili do éry bezpráví, už žádné mezinárodní zákony, ale elitou vytvořené „příkazy založené na pravidlech“. Nebudou již existovat soudci, jejichž verdikty by se opíraly o mezinárodní právo. Jsou zakázány, nejsou povoleny nebo je jim přímo vyhrožováno.

O nebezpečí CBDC a všudypřítomného QR kódu viz zdeČesky a zdeČesky.

Všeobecná snaha o digitální měny centrálních bank vychází s největší pravděpodobností z Banky pro mezinárodní platby (BIS), centrální banky všech centrálních bank, která ovládá nejméně 90 % centrálních bank na celém světě a kterou ovládá rodina Rothschildů.

Jak vidíme, vše je v nejlepších soukromých rukou, dokonale sladěných s podvodně zavedeným zákonem o Federálních rezervách z roku 1913 – který umožnil USA vytvořit hegemonii amerického dolaru na celém světě; za prvé s dolarem, který nahradil zlato jako klíčové rezervní aktivum, za druhé, protože všechny uhlovodíky musel OPEC obchodovat v amerických dolarech, což bylo vnuceno Washingtonem; a za třetí, veškerý mezinárodní obchod, bez ohledu na to, mezi kterými zeměmi, musel být donedávna prováděn v amerických dolarech.

Většina z toho se zadrhla a nyní stojí na bodu zlomu.

Indie může být pro Západ měnovým předskokanem.

Co když to, že indická vláda v roce 2016 – na popud USAID – náhle vymazala z oběhu nejdůležitější národní bankovky, pětiset- a tisícirupiové, které představují 87 % celkové hotovosti v oběhu, byla jen zkouška toho, co se může stát na Západě?

Podívejte se na toČesky.

K podobnému kroku dochází i nyní, kdy Indická rezervní banka (RBI, obdoba indické centrální banky) oznámila, že v květnu 2023 stáhne z oběhu bankovky v hodnotě 2 000 rupií v rámci „politiky čistých bankovek“, což je záminka ke snížení hotovosti a postupné přeměně Indie na zemi s výhradně digitální měnou.

Během indického zrušení více než 80 % veškeré hotovosti v roce 2016 desítky tisíc, ne-li statisíce lidí, zejména na venkově, kteří neměli přístup k bankám a hotovosti, najednou neměli peníze, nemohli si koupit potraviny; mnozí zahynuli.

Co když NATO jménem Ukrajiny, vždy jménem Ukrajiny, udělá před 23. červnem nebo po něm chybný krok, který povede k vyprovokovanému protiútoku Ruska, možná jadernému – což povede k horké třetí světové válce a způsobí „nedostatek“ všeho, zejména potravin a energie?

Současně může EK a možná i americký FED zastavit nebo snížit hotovost na minimum a zavést a vnutit západnímu obyvatelstvu programovatelný CBDC. Hotovost možná zmizí, ale obchodní systém se nové digitální měně ještě nepřizpůsobil. Potravin je nedostatek a to málo, co je, se nedá koupit kvůli nedostatku peněz, totéž platí o energiích.

Kromě války může nastat obrovský hladomor, kdy se kvůli nedostatku energie zhroutí komunikace a doprava.

Kromě toho se mohou stát na denním pořádku hackerské útoky a kybernetické útoky – k testovacím jízdám již došlo a dochází v době, kdy jdou tyto řádky do tisku; lidé mohou umírat jako mouchy. Po celém Západě.

**
To je chmurný obrázek – musíme se mu vyhnout.
A to můžeme: probuzením a pozitivním myšlením.

Velký reset WEF, zotročující digitalizovaný vaxx certifikát WHO a Agenda 2030 OSN se mohou spokojeně usmívat, protože dosáhly svého cíle daleko před cílovým datem 2030. To je skutečně jejich záměr, protože musí porazit probouzející se masy lidí.

Tento hororový scénář se nesmí stát.

Protože my, lidé, to nedovolíme. Pokud se probudíme, můžeme si projektovat vlastní budoucnost a duchovně ji utvářet – ve své mysli, bez ohledu na ďábelské machinace. Nikdy není pozdě, připravujeme si vlastní zdroje potravin, zdroje energie – a vlastní civilizaci.

Je to výzva, ale lidská mysl a duch ji mohou zvládnout. A my to zvládneme.

Pryč od tyranie.

Nejprve však musíme vidět a rozpoznat meč tyranie, který se nám vznáší nad hlavou.


Peter Koenig je geopolitický analytik a bývalý vedoucí ekonom Světové banky a Světové zdravotnické organizace (WHO), kde pracoval více než 30 let po celém světě.

Přednáší na univerzitách v USA, Evropě a Jižní Americe. Pravidelně píše do internetových časopisů a je autorem knihy Imploze – ekonomický thriller o válce, ničení životního prostředí a chamtivosti korporací; a spoluautorem knihy Cynthie McKinneyové „Když Čína kýchne: (Clarity Press – 1. listopadu 2020).

Peter je výzkumným pracovníkem Centra pro výzkum globalizace (CRG). Je také nerezidentním vedoucím pracovníkem Čchung-jangského institutu Renminské univerzity v Pekingu.