Obsah:
  1. Paul Craig Roberts: Pravda je ze západního světa odstraněna, na jejím místě zůstává gestapácký policejní stát
  2. Paul Craig Roberts: Vzkříšení nacistického Německa

Článek Truth is being Removed from the Western World, Leaving a Gestapo Police State in its Place vyšel na blogu Paula Craiga Robertse 4. srpna 2024

Pravda je ze západního světa odstraněna, na jejím místě zůstává gestapácký policejní stát

Nezůstala ani jedna hodnota západní civilizace. Všechny hodnoty, které tvořily éru svobody, byly zavrženy.

Aktuálním příkladem je obžaloba majitele Telegramu Durova ve Francii. Základem francouzského obvinění je, že soukromí Telegramu, základ jeho existence, poskytuje mechanismus, který mohou zločinci využít k páchání trestných činů, jako jsou obrázky dětí při sexuálních aktech. Soukromí poskytuje také tajné komunikační prostředky, které pro své nelegální obchody používají zločinci a drogoví dealeři. Francouzská vláda tvrdí, že Telegram tím, že zaručuje soukromí, tyto zločiny umožňuje, a proto je na nich Durov spoluviníkem. Povšimněte si, že je stíhán Durov, ne dětští pornografové a drogoví dealeři.

Jinými slovy, argumentem francouzského obvinění je, že jako vlastník komunikačního nástroje, který zločinci používají k usnadnění páchání zločinů, se trestného činu dopustil sám Durov.

Nelogické argumenty tohoto druhu slýcháme už nějakou dobu. Ti, kteří chtějí lidem vzít možnost chránit se před zločinci a násilníky využitím práva druhého dodatku vlastnit střelné zbraně[1], chtějí za zranění a úmrtí způsobená za použití střelné zbraně učinit odpovědnými jejich výrobce. Jinými slovy, je to chyba výrobce, protože jeho výrobek umožnil pachateli spáchat trestný čin.

Dříve nebo později bude tento argument aplikován na velké množství zboží a služeb. Auta se například používají při bankovních loupežích, vraždách a obchodech s lidmi, jsou to tedy výrobci automobilů a vozidel, kdo zločincům páchání umožňuje.

Lze to uplatnit u vyhledávačů a GPS, protože umožňují zločincům lokalizovat cíl.

To vše může čtenáři znít hloupě, ale není to o nic hloupější než obžaloba Durova francouzskou vládou. Fakticky to vůbec hloupé není. Je to použití zákona jako zbraně.

Svým způsobem si Durov obžalobu zavinil sám. Stejně jako mnoho Rusů, kterým západní propaganda vymyla mozky, si myslel, že ve Francii je více svobody než v Rusku a přijal francouzské občanství. Udělal chybu.

Francouzský proces proti Durovovi také vyjadřuje argument gestapáckého policejního státu, který se v průběhu let v západním světě úspěšně zabydlel, že povinností soukromých osob je být policejními donašeči a že neplnění této role svědčí o jejich kriminálním chování.

V posledních několika desetiletích byli lidé v západním světě tak mizerně vzděláváni – indoktrinováni sami proti sobě, namísto vzděláváni –, že považují za pravděpodobné, že lidé, kteří odmítají být agenty policejního státu, jsou zločinci.

Washington Post to tak vidí. Jediným platným důvodem existence sociálních sítí je špehování pro vládu. Jeden z jeho polovzdělaných reportérů napsal, že „internetoví magnáti se léta vznášeli nad zákonem“ (https://www.washingtonpost.com/technology/2024/08/31/musk-durov-social-media-crackdown/).

Jak je ochrana svobody projevu „vznášením se nad zákonem“? Jaký zákon stojí nad prvním dodatkem?[2]

Indoktrinovaný reportér si myslí, že zákony, které jsou s prvním dodatkem americké ústavy v rozporu, jsou platné a že je Elon Musk a Pavel Durov svým respektem ke svobodě slova porušují.

Prestitutka listu Washington Post říká: „Světoví internetoví regulátoři si už nehrají.“ Píše, že zásahy proti Telegramu a X „přišly měsíce poté, kdy Spojené státy přijaly zákon, který by mohl vést k zákazu TikToku“ a ohlašují konec éry svobody projevu na internetu, což je podle Postu dobrá věc.

The Washington Post je potěšen, že má být svoboda slova regulována. Podle mého názoru je veškerým zdůvodněním jeho existence kontrola narativů pro CIA.

Jak by měli vědět i bezohlední Američané po osmi letech, po které systém ve svém úsilí o vyloučení Donalda Trumpa porušoval veškerou etiku a všechny zákony, v celém západním světě není právo nic jiného než zbraň k ochraně lží, kterými jsou bezstarostní lidé krmeni jako oficiálními narativy, jejichž zpochybňování se rychle stává trestným činem.

Ve jménu oficiálních narativů se ze západního světa odstraňuje pravda.

Během svého života jsem sledoval proměnu svobodného západního světa, produktu staletí bojů, v gestapácký policejní stát.

[1]Druhý dodatek americké Ústavy zaručuje občanům právo vlastnit a nosit střelné zbraně.

[2]

První dodatek americké ústavyČesky zakazuje vládě přijímat zákony omezující svobodu víry a jejího výkonu, omezit svobodu slova, tisku nebo shromažďování nebo omezovat petiční právo.

Zpět na obsah


Článek The Resurrection of Nazi Germany vyšel na blogu Paula Craiga Robertse 4. srpna 2024

Vzkříšení nacistického Německa

Vzkříšení nacistického Německa
Verze z 21. století je horší než verze z 20. století.

Dr. Reiner Fuellmich je renomovaný německý právník, kterému se podařilo přivést elity k odpovědnosti. Lidé ho široce oceňují za to, že zavádí spravedlnost tam, kde je potřeba.

Během let podvodu s Covidem Dr. Fuellmich zorganizoval výbor, který měl prošetřit lži o Covidu a „vakcíně“ a připravoval se podat žalobu jménem těch, jejichž zdraví a životy byly ztraceny kvůli „vakcíně“, o které úřady tvrdily, že je „bezpečná a účinná“. Zašlo to příliš daleko a vládnoucí establishment podnikl kroky, aby ho zastavil.

Washington byl možná účastníkem spiknutí proti němu. Doktoru Fuellmichovi, který žije v Německu a v Kalifornii, bylo na cestě do jeho kalifornského domova zabráněno ve vstupu do USA a musel letět do Mexika, kde čekal na vyřešení jakýchsi potíží. V Mexiku byli spolu se svou ženou německou ambasádou oklamáni, že si na letiště mají jít nechat obnovit pasy. Německá vláda Dr. Fuellmicha nezákonně unesla a zavlekla ho do Německa, kde byl zatčen a strávil od té doby mnoho času na samotce používané k oslabení vůle oběti klást odpor.

To vše se dělo v rozporu s německou ústavou a německými zákony. Jeho vyšetřovací vazba trvá nyní dvojnásobek lhůty, kterou německé právo povoluje. Tak jak to deklaroval prezident George W. Bush, deklaroval i německý „justiční systém“ právo zadržovat osobu bez soudu a odsouzení po dobu neurčitou. Vypadá to, že žádná vláda v západním světě není ochotna právní stát dodržovat.

Neexistoval žádný skutečný přestupek, ze kterého by bylo možné doktora Fuellmicha obvinit. Na základě falešného svědectví infiltrovaných policejních agentů byla snaha Dr. Fuellmicha ochránit finanční prostředky jeho organizace před zabavením zkorumpovanou německou vládou mylně označena za podvod.

Informátor německých tajných služeb poskytl Fuellmichovu právnímu zástupci informace, že německá tajná služba má za úkol zastavit Dr. Fuellmicha za každou cenu a všemi možnými prostředky. Z uniklého dokumentu vyplynulo, že plánem bylo umístit mezi jeho spolupracovníky policejní agenty, kteří by proti němu vznesli křivá svědectví.

Během dlouhého řízení proti Dr. Fuellmichovi soudce zamítl jeho právo konfrontovat „svědky“ obžaloby v křížovém výslechu nebo je dokonce předvolat k líčení. Soudce odmítl, aby obhajoba předložila důkazy, které má k dispozici, a falešné důkazy proti Fuellmichovi ochránil před přezkoumáním. Důkazy jsou mimo. Jde o odsouzení Dr. Fuellmicha „za každou cenu“.

Když se původní obvinění rozplynulo, přestože soudce důkazy o nevině zablokoval, vznesl nové obvinění, zcela nesmyslné, a řekl, že zamýší Dr. Fuellmicha odsoudit.

Před lety jsem studoval fungování nacistických soudů ve 30. letech. To, co se dnes děje Dr. Fuellmichovi je horší než špatné jednání za Hitlerovy éry. Podle mého názoru byly nacistické soudy čestnější než soud, který vedl soudní proces proti Dr. Fuellmichovi.

Se Vzkříšením německého nacismu se můžete seznámit zde: https://kirschsubstack.com/cp/148480587Česky

Bojím se o Dr. Fuellmicha. Věří v systém, ale německá „spravedlnost“ a německá vláda v něj zjevně nevěří.

Účelem falešného řízení proti Dr. Fuellmichovi je odnaučit všechny ostatní vměšovat se do programů vládnoucích elit.


Dr. Paul Craig RobertsČesky (*1939) je americký ekonom, spisovatel a předseda svého Institutu pro politickou ekonomiiČesky. Je propagátorem ekonomie na straně nabídky a odpůrcem současné zahraniční politiky USA. Byl náměstkem ministra financí USA pro hospodářskou politiku za prezidenta Ronalda Reagana, po odchodu z vlády zastával deset let předsednictví Centra pro strategická a mezinárodní studiaČesky a působil v několika správních radách společností. Bývalý přidružený redaktor v The Wall Street Journal, jeho články se objevily také v The New York Times a Harper’s a je autorem více než tuctu knih a řady recenzovaných článků. Je pravidelným přispěvatelem portálu Global ResearchČesky. K jeho posledním knihám patří The Neoconservative Threat To World Order: Washington’s Perilous War For HegemonyČesky (Nebezpečí neokonzervatismu pro světový řád: Zběsilá válka Washingtomu o hegemonii, 2015).

Zpět na obsah


[PJ]