Obsah:
  1. Debra Heine: Recenzovaná studie dokazuje, že rizika úmrtí jsou vyšší u očkovaných než u neočkovaných
  2. Sean Miller: 26 000+ signatářů požaduje zastavení očkování — Dohoda naděje

Zprávu Debry Heine Peer-Reviewed Study Shows All Cause Death Risks Higher For Vaccinated vs. Unvaccinated publikoval server American Greatness 5. června 2024

Recenzovaná studie dokazuje, že rizika úmrtí jsou vyšší u očkovaných než u neočkovaných

Nová recenzovaná studie dospěla k závěru, že úmrtí ze všech příčin byla vyšší u osob očkovaných jednou a dvěma dávkami ve srovnání s neočkovanými.

Jedinci očkovaní dvěma dávkami ztratili 37 procent očekávané délky života ve srovnání s neočkovanou populací,“ zjistili italští vědci. Zjistili, že posilovací dávky jsou neúčinné.

Studii s názvem „Kritická analýza úmrtí ze všech příčin během očkování proti COVID-19 v italské provincii“ provedli Marco Alessandria, Giovanni M. Malatesta, Franco Berrino a Alberto Donzell a byla zveřejněna 30. června 2024.

Alessandria et al. analyzovali údaje italského národního systému zdravotní péče o obyvatelích nebo osobách s bydlištěm v provincii Pescara mezi 1. lednem 2021 a 15. únorem 2023.

Ve svém závěru napsali, že bychom „měli připustit, že očkování zvyšuje riziko úmrtí z jiných příčin než COVID-19, ať přímým poškozením (nežádoucími účinky), nebo nepřímo poškozením např. imunitního systému.“

Hlavním bodem studie je, že očkování proti COVID-19 ‚životy nezachránilo‘, jak mnozí ve Washingtonu bez důkazů prohlašovali,“ komentoval epidemiolog a kardiolog Dr. Peter McCullough na svém substacku Courageous Discourse.ČeskyTrend byl, že vícenásobné dávky vakcíny úmrtnost na COVID-19 zvyšovaly a byl zde důležitý signál o zvýšení úmrtí ze všech příčin po jedné nebo dvěma dávkách.“

Minulý měsícČesky zpráva COVID-19 Vaccine Injury and Autopsy, předtím časopisem Lancet cenzurovaná, prošla recenzním řízením a byla v lékařských časopisech publikovaná.

Studie z roku 2023 – kterou provedli Dr. Peter McCullough, Dr. Harvey Risch, Dr. William Makis, Dr. Paul Alexander, Dr. Mark Trozzi, Dr. Richard Amerling, Dr. Heather Gessling, Dr. Roger Hodkinson a epidemiolog Nicolas Hulscher — vyhodnotila 325 pitev očkovaných osob, které zemřely náhle, a zjistila, že  74 procent náhlých úmrtí bylo přímo způsobeno očkováním proti COVID-19 nebo jeho významným přispěním.

Bývalý člen australského parlamentu Craig Kelly se na X vyjádřil, že vládní úředníci, kteří očkování nařídili, jsou „vinni zabitím z nedbalosti“.

Všichni, kdo jste se na nařizování těchto injekcí podíleli – váš čas vypršel,“ napsal Kelly, národní předseda australské populistické strany Jeden národ.

Jste vinni ze porušování lidských práv přímým porušením článku 6.1Česky Všeobecné deklarace o bioetice a lidských právech,“ dodal.

Buďto jste věděli, anebo jste měli vědět, že k tomuto lékařskému zákroku, který jste přinutili lidi podstoupit, nebyly k dispozici žádné střednědobé nebo dlouhodobé údaje o bezpečnosti a že byl experimentální. Buďto jste věděli, anebo jste měli vědět, že tento lékařský zákrok, který jste lidem vnutili, infekci ani přenos nezastaví. A je pravděpodobné, že vaše lehkomyslné chování, vaše opomenutí posoudit důkazy způsobilo smrt, proto jste vinni zabitím z nedbalosti.

Měli byste se modlit k Bohu za odpuštění a zabalit si kartáček na zuby a čisté spodní prádlo do sáčku a jít a ohlásit se na nejbližší policejní stanici,“ uzavřel Kelly.


Debra Heine je americká konzervativní bloggerka, politická komentátorka, katolička a matka pěti dětí. Publikuje ve více konzervativních serverech. m. j. Global ResearchČesky, PJ MediaČesky, BreitbartČesky, American GreatnessČesky a řadě dalších.

Zpět na obsah


Zprávu Sean Millera 26,000+ Signatories are Calling to STOP THE SHOTS — The Hope Accord publikoval server INFOWARS 9. června 2024

26 000+ signatářů požaduje zastavení očkování — Dohoda naděje

Lékaři, vědci, výzkumníci a dotčení občané podepisují veřejnou dohodu o boji proti úplnému převzetí Covidem.

Obrázek: The Hope Accord

Po letech zpráv, studií a zpráv z první ruky o škodách, které očkování Covid způsobilo, byla ustavena The Hope AccordČesky jako veřejná dohoda, která se snaží očkování přerušit, přehodnotit jeho údajnou bezpečnost, podpořit poškozené vakcínou a obnovit etické lékařské principy opuštěné v průběhu pandemie v roce 2020.

Dohodu od té doby podepsalo 811 signatářů-lékařů, 2 102 signatářů z řad zdravotnického personálu, 867 vědeckých a akademických signatářů a 22 501 dotčených občanů, celkem 26 281 signatářů v době psaní tohoto článku[1].

Dr. John Campbell v nedávném videu, které vytvořil, popsal Dohodu jako „nové mezinárodní hnutí“ jednotlivců nespokojených se statusem quo, který přinesla pandemie Covid.

 

Signatáři požadují pěti klíčových bodů, přičemž prvním bodem nápravy je zastavení očkování.

Rostoucí množství důkazůČesky ukazuje, že rozsáhlé zavádění nových produktů vakcíny Covid-19 mRNA přispívá k alarmujícímu nárůstu invalidity a nadměrného počtu úmrtí,“ uvedl AccordČesky. „Spojení pozorované mezi zavedením vakcíny a těmito trendy je nyní podpořeno dalšími významnými zjištěními. Patří mezi ně objev věrohodných biologických mechanismů poškození demonstrovaných v laboratorních a pitevních studiích, stejně jako vysoká míra nežádoucích účinků pozorovaných v randomizovaných klinických studiích a národních programech sledování. Vcelku tato pozorování naznačují příčinnou souvislost.

Druhým bodem nápravy je komplexní přehodnocení bezpečnosti a účinnosti všech produktů vakcíny Covid.

Nezávislá vyšetřování musí mít náležité zdroje, aby umožnila komplexní vyhodnocení všech produktů vakcíny Covid-19. Je třeba důkladně prozkoumat mechanismy poškození, aby bylo možné nahlédnout do jejich krátkodobého i dlouhodobého dopadu na lidské tělo. Účinnost musí být vyhodnocena prostřednictvím komplexního přezkumu skutečného klinického dopadu na nemoc a úmrtnost, na rozdíl od syntetických výsledků založených na modelovaných předpokladech,“ uvádí AccordČesky. „Vyzýváme vědeckou komunitu, aby předložila poznatky z nepublikovaných studií vakcíny Covid-19. To pomůže zmírnit publikační zaujatost, kdy  nepříznivé výsledky byly často odmítnuty nebo zadrženy kvůli obavám z poškození pověsti. Zásadní je, že vládní orgány a farmaceutický průmysl musí také zajistit plnou transparentnost a umožnit přístup k dříve nezveřejněným anonymizovaným údajům na úrovni pacientů z klinických studií a programů sledování. Tyto kumulativní akce pomohou určit skutečný přínos těchto produktů ve srovnání se skutečným rozsahem způsobených škod.

Třetím bodem nápravy, o kterou se Accord snaží, je uznání a podpora pro jedince poškozené vakcínou.

popírání poškození vakcínou je zradou těch, kdo se řídili oficiálními nařízeními, často pod nátlakem mandátů omezujících jejich přístup k práci, vzdělání, cestování, pohostinství a sportu,“ uvádí se v Dohodě. „Poškození vakcínou musí být uznáni a musí být vynaloženo veškeré úsilí k pochopení jejich stavu. Podpora by měla zahrnovat snadno dostupné multidisciplinární kliniky nabízející vyšetřování a léčbu, jakož i odpovídající odškodnění pro všechny, kdo byli poškozeni.

Za čtvrté, Dohoda se zaměřuje na nedostatek etických principů v medicíně, který se projevil během pandemie Covid.

Základní a vážené principy lékařské etiky byly ignorovány pod záminkou mimořádné události. Ty zahrnovaly: ‚v první řadě neublížit‘, informovaný souhlas, tělesnou autonomii a zásadu, že dospělí chrání děti – ne naopak. Princip předběžné opatrnosti byl převrácen. Obzvláště znepokojivá byla také eroze svobody projevu – demokratického principu, který zaručuje možnost neprověřené intervence zpochybnit a zároveň zajišťuje dodržování dalších principů. Důsledkem bylo vystavení veřejnosti, zejména zdravých mladých lidí – včetně dětí – nepřijatelnému riziku újmy,“ stojí v Dohodě. „Mimořádné události nejsou nikdy důvodem k opuštění našich zásad; právě v takových chvílích jsme na nich nejvíce závislí. Teprve až připustíme, že byly neprávem opuštěny, můžeme se zavázat, že je budeme důsledně dodržovat a tím budoucí generace lépe chránit.

Pátý bod napravuje základní příčiny, které k událostem v roce 2020 vedly.

„Lékařská profese musí vést v tom, že připustí, že jsme zbloudili,“ uvádí Dohoda. „Upozorněním na tyto lékařské a etické problémy související s reakcí na Covid-19 doufáme, že potvrdíme a rozšíříme výzvu ke zjištění relevantních faktů a zajistíme, abychom se z nich poučili. Je zapotřebí poctivé a důkladné vyšetřování, které se zaměří na základní příčinyČesky, které nás sem přivedly, včetně institucionálního skupinového myšlení, střetů zájmů a potlačování vědecké debaty. Nakonec usilujeme o obnovený závazek základních principů etické medicíny a o návrat do éry, ve které usilujeme o transparentnost, odpovědnost a odpovědné rozhodování v celé oblasti medicíny a veřejného zdraví.

 

Je to velmi zajímavé, protože to, na co se zde ve skutečnosti díváme, je jakési mezinárodní hnutí lidí na nejnižší úrovni,“ řekl Campbell ve videu.

Infowars nedávno informovaly o studii vyzývající k zastavení očkování a informovaly také o výzkumnících, kteří to požadovali.

Je známo, že injekce Covid způsobují retardaci, zvyšují úmrtnost po opakovaných dávkách a zdvojnásobují úmrtnost pacientů s Covidem, zatímco očkované děti čelí o 4 423 procent vyšší úmrtnosti ze všech příčin a 74 procent očkovaných, kteří zemřeli, bylo zabito očkováním, přesto je úmrtnost stále vyšší, než se uvádí, a také zvyšují míru nakažení Covidem a úmrtnost ze všech příčin, kromě toho, že zvyšují počet úmrtí, mají za následek nespočet bizarních a neobvyklých kožních poruch, šílené prudké turborakoviny, poruchy reprodukce, vyvolávají potraty, ochrnutí, tinitus, krevní sraženiny v mozku, nezávažné poruchy, úmrtí na neurologické poruchy, zvýšenou nadměrnou úmrtnost, autoimunitní poruchy štítné žlázy, stejně jako smrtelné bolesti hlavy, srdeční záněty včetně u dětí, vedle toho také způsobují, že pokožka očkovaných „rozpraská“, navíc mnoho vážných onemocnění pozorovaných v obsáhlých populačních studiích a zároveň obsahují stonásobně překročené povolené úrovně kontaminace DNA, což vede k mutagenním účinkům, kontaminaci krevního oběhu a také trvalým změnám DNA očkovaných a jejich potomků, ale zatímco některé šarže jsou horší než jiné, injekce lidi stále zabíjejí a očekává se, že je budou zabíjet ještě velmi dlouho v budoucnosti.

V USA CDC doporučuje, aby všichni Američané dostali injekci proti Covidu a aby malé děti dávky navíc, stejně jako aby všichni Američané nyní dostali další injekci, přestože už je dostali dříve, zatímco Kanada doporučuje další očkování pro těhotné, domorodé, „rasizované“ a „vyžadující dovyrovnání“.


[1]

10. července je to již 1117 lékařů, 2921 signatářů z řad zdravotnického personálu, 1175 vědeckých a akademických signatářů a 30 502 dotčených občanů, celkem 35 715 signatářů.
Sean MillerČesky je americký blogger z Greensboro v Severní Carolině. Vedle příspěvků pro alternativní servery vede vlastní blogy Sean MillerČesky, ReveriesČesky či Psyche Essays: All answers are imcompleteČesky. K jeho zájmům patří T’ai Chi, joga, umění, meditatce a psychologie.

Zpět na obsah


[PJ]